De planning met alle tel- en fluitbeurten + de planning zaalwacht voor de eerste helft van seizoen 2020-2021 is hier te downloaden

Zaalwacht

Van de teams die zaalwacht hebben verwachten wij dat zij waar nodig de A-, B- en de C-jeugd begeleiden bij het fluiten van de (CMV-)wedstrijden. Dit i.o.m. de jeugd zelf.

Algemene regels omtrent de planning

• Kan je het niet voor elkaar krijgen om een fluit- of telbeurt uit te voeren, ruil dan zelf!! En geef dit door aan ons.
  • Kan jouw team de zaalwacht niet verzorgen, dan ben je als team verantwoordelijk om ervoor te zorgen dat er toch een zaalwacht aanwezig is; ruil dan b.v. met een ander team
  • Voor bovenstaande zaken kan je dus niet terecht bij de scheidsrechter co√∂rdinatoren Thiedo en Robert of bij de mensen van de wedstrijdplanning Sander en Mark
  • Bij vragen, en opmerkingen over echt foutief geplande zaken, kan je bij Sander Reijrink en Mark Droppers terecht. Dit kan dus bijvoorbeeld als we toch nog een team hebben ingepland op het moment dat er gespeeld moet worden. Doe dit minimaal 2 weken voor de geplande datum; anders kunnen we je niet meer helpen door anderen aan te wijzen.
  • Als het gaat om vragen over de scheidsrechters licenties dan kan je contact opnemen met Thiedo Sijtsma en Robert Zieverink (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.). Uiteraard kan je ook bij hen terecht voor alle andere vragen over het fluiten.
  • Uiteraard gaan er ook in de 1e seizoenshelft nog wedstrijden verzet worden. Vaak betekent dit dat de oorspronkelijk geplande teams niet meer kunnen tellen en/of fluiten. Mocht dit het geval zijn dan zullen wij als eerste uitwijken naar de teams die hun tel- en/of fluitbeurten hebben verzaakt.
  • Wees ruim op tijd als je moet fluiten of tellen en kom niet op het laatste moment binnenvallen. Daarmee voorkom je onduidelijkheden en onrust.

Wij wensen iedereen een sportief en succesvol seizoen.

Met vriendelijke groet,

Mark en Sander

Hier nog enkele bijlagen voor:    wedstrijdleiding
 zaalwacht