Een heel leuk berichtje van Martin Gabriel vader van Natalie beide al sinds mensenheugenis vaste supporters van Dash D2.

Jaren terug verzamelde ik Amerikaanse politie schouderemblemen. Daarvoor had ik een hele correspondentie met vele Amerikaanse collega’s opgezet. Ook was ik lid van een Amerikaanse verzamelaars vereniging.  Nu heb ik de emblemen eens goed nagekeken en wat zie ik :

De plaats Holyoke in de staat Massachusetts, daar heeft  de politie een heel speciaal politie embleem.  De plaats  Holyoke is de geboorteplaats van de sport volleybal. Het werd daar in 1895 "uitgevonden" door William G. Morgan die een alternatief voor basketbal zocht.  De internationaal gespeelde Olympische sport werd uitgevonden en voor het eerst  gespeeld in de plaatselijke YMCA- afdeling door William G. Morgan in 1895. Voor jullie heb ik daarom een foto gemaakt van het politie-embleem en hier bijgevoegd

Dus nu weten we dan ook waarom de volleybalvereniging in Enter Holyoke heet!

badge Holyoke

Overigens wachten , Natalie en Martin, met spanning af wanneer zij weer getuigen mogen zijn van de wedstrijden in de Vordense Sporthal.

En wij allemaal met hun!