Zaterdag 4 Januari was het tijd voor het Nederlands Open Club Kampioenschappen oftewel NOJK.
Onze meiden van Dash; Lot, Pien, Amke en Ismay van Dames 1, Merijn uit Dames 2,Fleur uit Dames 3, Mirthe en Kim uit dames 5 en Beau uit de B1 vormden samen de MeisjesA. Na een paar trainingen samen gespeeld te hebben gingen we met volle moed naar Borne toe.
Op een vroege morgen namelijk om 08:15 was het onze beurt om toch echt te gaanknallen en reden we met z’n allen naar Borne. Helaas ging onze trainer Henk niet mee maarhadden 2 hele goede vervangers namelijk Mandy en Anouk, die maken er altijd een feestje van! Ff wakker worden en tijd om ons warm te lopen. Een paar wat zenuwachtig begonnenwe aan de eerste wedstrijd tegen HVC. Met de tips van Henk in ons achterhoofd begonnenwe sterk aan de 1e set, namelijk een goede service druk en veel plezier tijdens het spelen.Met een mooie 25-7 van de 1e set en 25-8 van de 2e set had het Henk eigenlijk 2 rondjesMcdonald's gekost.
De 2e wedstrijd was tegen Pegasus uit Nijmegen. Het begon sterk enmet veel plezier, ook vanaf de kant. Na een paar punten dachten we dat het een eitje wasen kwam Pegasus toch een beetje terug, gelukkig hadden we een erg goede service druk ennamen we weer een redelijke voorsprong op. Deze wedstrijd hadden we sowieso al 2-0gewonnen omdat Pegasus dispensatie spelers bij zich had.
Na een wedstrijd wachtenmochten we starten aan de laatste wedstrijd. We waren gebrand om deze ook met 2-0 tewinnen. Als we 1e zouden worden hoefde we namelijk geen kwartfinales te spelen enkonden we naar huis. De wedstrijd begon weer erg sterk en er werden slimme balletjesgespeeld. Amke had wel een service serie van 10 punten, dat zorgde voor een enormevoorsprong. Met wat foutjes van onszelf en van de scheids hebben we toch maar even allewedstrijden met 2-0 gewonnen. Een feestje onder de douche konden we zeker niet opwachten. Met blije gezichten ging we terug naar ons kleine dorpje Vorden. Een gezelligfeestje in de sporthal stond op ons te wachten. Op naar de halve finale op 15 Februari!Komen jullie ons supporten?