De uitwedstrijd tegen Set Up was er voor Dash eentje om snel te vergeten. De tegenstander van afgelopen zaterdag stond met slechts drie punten meer 1 plaats boven de Vordense dames en het zou wel eens een spannende wedstrijd kunnen worden. Niets bleek helaas minder waar.

Het werd een dag dat er bij Dash maar weinig lukte en zodoende kon Set Up naar hartelust druk zetten en haar spel spelen.

De servicedruk van Dash was niet genoeg. Daarnaast scoorden helaas alle facetten van het volleybalspel een onvoldoende aan Vordense zijde. Passend was er weinig controle, aanvallend werd er te weinig gescoord en ook verdedigend lukte er weinig aan de kant van Dash.

Op de 4-0 overwinning (25-13, 25-20, 25-15 en 25-22) van Set Up viel dan ook niks af te dingen.

Trainer/coach Tjarko Muis was nuchter in zijn commentaar; “Een collectieve offday, dat kan gebeuren en is niet iets om van in paniek te raken. Volgende week zullen we er weer staan en gaan we laten zien dat dit een incident was.”

Zaterdag staat voor de dames van Dash de thuiswedstrijd tegen laagvlieger De Bevers uit Lemelerveld op het programma. Deze wedstrijd begint om 18:00 in sporthal ‘t Jebbink in Vorden.