Beachvolleybalveld(en) reserveren

Op zaterdag is het veld beschikbaar na 11:00 uur voor teams die extra willen beachen, voor leden en sponsors is dit gratis, voor niet-leden is dit 10 euro per uur per veld.
Let op! Voor C en CMV-jeugd moet een begeleider/ouder aanwezig zijn! Wil je door de weeks, overdag beachen dan kan dat! Laat dat even weten in de app.

Reserveren beachvolleybalveld 1: klik hier

Reserveren beachvolleybalveld 2: klik hier

Om iedereen zoveel mogelijk de gelegenheid te bieden om op zaterdag te beachen gelden er de volgende regels:

• Je kunt 1 uur reserveren (1 of 2 velden)
  • Wanneer er na jou niemand meer komt mag je uiteraard doorspelen, maar het kan zijn dat er tijdens jouw uur alsnog iemand last-minute heeft gereserveerd.
  • Leden en sponsoren kunnen gratis gebruik maken van de velden.
  • Voor niet-leden is dit 10 euro per uur per veld
  • Let op! Voor C en CMV-jeugd moet een begeleider/ouder aanwezig zijn!

Afstand:
Er zijn 2 velden. Leden boven de 27 jaar mogen met maximaal 4 personen op 1 veld (2 tegen 2) trainen, met anderhalve meter afstand. Voor leden onder de 27 geldt de anderhalve meter afstand niet op het beachveld, ook is er geen max onder de 27 op 1 veld. Erbuiten wel. Trainers zijn inmiddels op de hoogte van de sleutelcode, de ballen zitten in een container achter het hek.

Desinfectie:
Desinfectie zit in 1 van de containers, het is verplicht om voor elke training je handen te desinfecteren. Na de training graag de velden aanharken, de harken staan ook bij de containers.
Let op bij het wisselen van de teams dat de spelers elkaar niet mogen kruisen! Dus wacht netjes tot het veld vrij is.

Ook moet iedereen zich aan de regels van het RIVM houden, dus ben je verkouden blijf thuis. Heb je corona geef dit door aan je team!
Ouders zijn helaas nog niet toegestaan langs het veld, zij mogen alleen brengen en halen.

Tip:
Neem je eigen handdoek en een flesje water mee. De toiletten zijn niet toegankelijk.

TC en Bestuur Dash wensen jullie veel beach plezier

fotocollagebeach