Beste Dash leden,

Onverwachts kwam dit seizoen door het Coronavirus en de opgelegde maatregelen abrupt tot een

eind. Onbewust speelden alle teams begin maart hun laatste wedstrijd. Een aparte gewaarwording.

Door deze situatie kwamen wij als technische commissie voor een uitdaging te staan. Wanneer kan

er weer getraind worden? Kan er in trainingsgroepen getraind worden voor of na de zomerstop? Hoe

komen de teams eruit te zien als er geen trainingsgroepen gevormd kunnen worden?

Voorlopige teamindeling               ( download hier de voorlopige teamindeling)

Omdat het waarschijnlijk niet, of heel beperkt, mogelijk is om nog te trainen, heeft de technische commissie in samenspraak met de trainers een voorlopige teamindeling gemaakt. Dit is natuurlijk niet de normale gang van zaken. Helaas moeten wij er echter toch vanuit gaan dat er geen gelegenheid is om in trainingen tot nieuwe selecties te komen. Om iedereen toch op tijd duidelijkheid te bieden, denken wij hiermee de meest verantwoorde keuze te maken. Let op: de teamindelingen en trainingstijden zijn nog niet definitief en kunnen nog gewijzigd worden.

Dames

De selecties van D1, D2 en D3 zijn in overleg met de trainers tot stand gekomen. Hiermee is de indeling voor dit moment rond. Deze indeling zal voor de zomerstop definitief gemaakt worden.

Binnen D5 staat een aantal keuzes nog open. Wij hopen dat er voor de zomerstop nog een enkele keer getraind kan worden, zodat de trainer de gelegenheid heeft om hierin een keuze te maken. Wanneer er niet meer getraind kan worden, neem de TC hierin alsnog een besluit.

Op het moment dat D5 definitief is, kan D7 ook definitief gevormd worden.

Heren

Voor de herenteams geldt dat de selectie voor heren 1 in principe rond is. Voor heren 2 en 3 geldt dat er nog een evenwichtige verdeling in aantallen gemaakt dient te worden. Onderlinge uitwisseling tussen H2 en H3 is vanwege de promotie van heren 2 namelijk niet meer mogelijk.  Wij gaan er vanuit dat  in onderling overleg zelfstandig tot een goede verdeling gekomen kan worden. Wanneer dit niet het geval is zal de technische commissie hier voor de teamopgave aan de Nevobo, een beslissing in nemen.

Jeugd

Binnen MA1, JB1 en MC1 zijn de keuzes gemaakt. De indeling is voor dit moment rond. De indeling

zal echter pas voor de zomerstop definitief gemaakt worden. Bij MB1 zijn 12 meiden ingedeeld.

Hiervan zullen er nog twee afvallen naar de MB2. Wij zouden deze keuze graag samen met de nieuwe trainer(s) willen maken. Wanneer dit voor de zomerstop niet mogelijk is, zal de TC hier voor de zomerstop een keuze in maken.

Trainers

Zo als jullie kunnen zien in het overzicht zijn nog niet alle teams voorzien van een trainer. Wij als Tc zijn druk op zoek naar trainers. Ben of ken jij nog een geschikte trainer? Laat het ons weten. Voor de volgende teams staat de trainer nog niet vast: D5, D8, H1, H3 en MB1.

Start trainingen

Afhankelijk van de maatregelen die de overheid en Nevobo opleggen, zal bekeken worden of dit

seizoen nog getraind kan worden. Het bestuur en TC zullen u op de hoogte houden van de

ontwikkelingen.