Beste leden, ouders, trainers,

Zoals eerder aangegeven gaan we 6 april starten met de beach trainingen
Hier alle belangrijke informatie op een rij:

Trainingsgroepen:
De komende twee weken wordt er nog getraind met je huidige team. Leuk om dit saaie seizoen gezellig samen af te sluiten.
In de week van 19 april starten de trainingsgroepen. Tijdens de trainingsgroepen wordt gekeken hoe we de definitieve teamindeling vorm gaan geven. In de week van 12 april zullen jullie de indeling van de trainingsgroepen per mail ontvangen. Het kan zijn dat de indeling van het huidige beachschema tegen die tijd wordt aangepast.

Afmelding:
Gaat je team niet trainen dan graag in de aanvoerders app afmelden. Onderling kan besproken worden of en zo ja wie het gat opvult.

Vrije inschrijving:
Op zaterdag is het veld beschikbaar voor teams die extra willen beachen, voor leden en sponsors is dit gratis, voor niet-leden is dit 10 euro per uur per veld. Let op! Voor C en CMV jeugd moet een begeleider/ouder aanwezig zijn! Wil je door de weeks, overdag beachen dan kan dat! Laat dat even weten in de app.

Reserveren beachvolleybalveld 1: klik hier

Reserveren beachvolleybalveld 2: klik hier

Afstand:
Er zijn 2 velden. Leden boven de 27 jaar mogen met maximaal 4 personen op 1 veld (2 tegen 2) trainen, met anderhalve meter afstand. Voor leden onder de 27 geldt de anderhalve meter afstand niet op het beachveld, ook is er geen max onder de 27 op 1 veld. Er buiten wel. Trainers zijn inmiddels op de hoogte van de sleutelcode, de ballen zitten in een container achter het hek.

Desinfectie:
Desinfectie zit in 1 van de containers, het is verplicht om voor elke training je handen te desinfecteren. Na de training graag de velden aanharken, de harken staan ook bij de containers.
Let op bij het wisselen van de teams dat de spelers elkaar niet mogen kruisen! Dus wacht netjes tot het veld vrij is.

Op de parkeerplaats is het mogelijk om een warming-up of bootcamp te houden. Er zijn namelijk een paar teams met meer als 8 leden boven de 27 jaar.
Tevens moet iedereen zich aan de regels van het RIVM houden, dus ben je verkouden blijf thuis. Heb je corona geef dit door aan je team!

Ouders zijn helaas nog niet toegestaan langs het veld, zij mogen alleen brengen en halen.

Tip:
Neem je eigen handdoek en een flesje water mee. De toiletten zijn niet toegankelijk .

TC en Bestuur Dash wensen jullie veel beach plezier

fotocollagebeach