De beachvolleyballers van TeamNL bezorgden de jeugd van DASH afgelopen woensdag een onvergetelijke avond met de TeamNL Beach Tour. De jeugdleden kregen niet alleen training van grote namen uit het Nederlandse beachvolleybal, maar speelden ook korte wedstrijdjes met en tegen de internationals. De jeugd van DASHdeed hiermee volop inspiratie op voor een mooie toekomst in het zand.

Madelein Meppelink( in 2014 én 2018 Europees kampioen!) en Ruben Penninga (aankomend beachtalent) kwamen naar Vorden om de jeugd van DASH uit te dagen met oefen- en spelvormen. Zo’n 65 enthousiaste jeugdleden deden mee aan de clinic.

Na afloop had onze voorzitter nog een dankwoord en kleine verassing voor Madelein en Ruben.

De jongste 20 meiden gingen meteen zwemmen de rest kwam er nog bij na de clinic zo hadden ze toch nog een leuke afsluiting na een wel zeer plotselinge stop in maart.

CP3R7235

Foto's van Hans en Rienke Gerritsen Meer foto's van dit feest in de fotogalerij.