De corona crisis grijpt om zich heen in Nederland en de rest van de wereld. Dat zorgt voor grote gezondheidsproblemen en geeft een enorme druk op ons gezondheidsstelsel.

Maar ook economisch en financieel laat corona diepe sporen na. Veel bedrijven hebben tijdelijk hun deuren moeten sluiten en de bedrijven en winkels, die nog wel open zijn hebben over het algemeen met omzetverlies te maken.

Dit geldt ook voor veel van onze trouwe sponsors. Misschien kunnen we hun zorgen een beetje verlichten en hen ondersteunen *door bij hen te kopen* in deze moeilijke tijd.
Tenslotte hebben we altijd steun van hen mogen ontvangen.

Wij willen op deze manier onze sponsors een hart onder de riem steken en hopen snel op betere tijden.

Bestuur Dash ?

Geert Harbers1

Vandaag bereikte ons het trieste bericht dat Geert Harbers is overleden. Geert genoot van het volleybalspel en hij is daarom ook vele jaren actief geweest als trainer/coach van verschillende verenigingen.
Zo ook bij Dash. Hij is twee seizoenen actief geweest als trainer/coach bij Dash dames 2 toen zij nog uitkwamen in de promotieklasse. Hij begon in 2014 en nam in 2016 afscheid.
Na zijn afscheid bij de vereniging kwam hij nog regelmatig kijken bij wedstrijden. Vaak de wedstrijden tussen Dash en zijn oude club Vios Beltrum.
We herinneren Geert als een hele lieve man die erg veel van volleybal hield en altijd zeer betrokken was bij zijn speelsters. We wensen zijn vrouw Ina en naaste familie en vrienden veel sterkte met dit enorme verlies.

Namens bestuur en alle leden van  DASH

2019

Beste leden, ouders, verzorgenden, trainers, sponsoren, leden van de club van 50 en alle Dash-fans,

We hebben slecht nieuws en goed nieuws.

Het slechte nieuws: het zal waarschijnlijk geen verrassing zijn dat wij besloten hebben dat de viering van ons 60-jarig jubileum NIET doorgaat op 11 april. De reden laat zich raden… De hoogste prioriteit van ons allen is om ervoor te zorgen dat het Coronavirus wordt teruggedrongen! #flattenthecurve

Het goede nieuws is: het feest gáát er komen! De nieuwe datum is nog niet bekend. Maar vieren zullen we het! Dus hou je mail in de gaten we houden je op de hoogte. Er staan namelijk leuke dingen op het programma: mooie volleybalwedstrijden, een heerlijk buffet, receptie, reünie, heel veel mensen met mooie verhalen en aansluitend een geweldig spetterend feest!

In het kort:

Geen feest op 11 april!

Alle kaartjes blijven geldig!

Nieuwe datum volgt!

Blijf binnen en blijf gezond!

Met sportieve volleybal groet,

Bestuur van Volleybal vereniging Dash

Het bestuur van Dash bestaat uit:

Voorzitter

Miriam Jansen

miriam
Ronald Jansen op de Haar

ronald
Algemeen/website/PR
Leo Kamphuis

leo

Contactpersoon Scheidsrechters Thiedo Sijtsma

Contactpersoon Activiteiten

Rein Bruinsma /
Miriam Jansen

De Nevobo heeft bekend gemaakt dat alle competities van Topdivisie en lager per direct worden gestopt. Voor de Eredivisie is een alternatief play-off programma voorgesteld.
Lees hier het complete nieuwsbulletin van de Nevobo.