Henri Barendsen

Vandaag bereikte ons het trieste bericht dat onze sponsor van D1 en D2, tevens lid van de Club van 50 van Dash, Henri Barendsen op 55 jarige leeftijd is overleden.

Wij wensen Jacqeueline, Jesse, Sem en Niek heel veel sterkte toe.

Bestuur Dash Vorden

De corona crisis grijpt om zich heen in Nederland en de rest van de wereld. Dat zorgt voor grote gezondheidsproblemen en geeft een enorme druk op ons gezondheidsstelsel.

Maar ook economisch en financieel laat corona diepe sporen na. Veel bedrijven hebben tijdelijk hun deuren moeten sluiten en de bedrijven en winkels, die nog wel open zijn hebben over het algemeen met omzetverlies te maken.

Dit geldt ook voor veel van onze trouwe sponsors. Misschien kunnen we hun zorgen een beetje verlichten en hen ondersteunen *door bij hen te kopen* in deze moeilijke tijd.
Tenslotte hebben we altijd steun van hen mogen ontvangen.

Wij willen op deze manier onze sponsors een hart onder de riem steken en hopen snel op betere tijden.

Bestuur Dash ?

2019

Beste leden, ouders, verzorgenden, trainers, sponsoren, leden van de club van 50 en alle Dash-fans,

We hebben slecht nieuws en goed nieuws.

Het slechte nieuws: het zal waarschijnlijk geen verrassing zijn dat wij besloten hebben dat de viering van ons 60-jarig jubileum NIET doorgaat op 11 april. De reden laat zich raden… De hoogste prioriteit van ons allen is om ervoor te zorgen dat het Coronavirus wordt teruggedrongen! #flattenthecurve

Het goede nieuws is: het feest gáát er komen! De nieuwe datum is nog niet bekend. Maar vieren zullen we het! Dus hou je mail in de gaten we houden je op de hoogte. Er staan namelijk leuke dingen op het programma: mooie volleybalwedstrijden, een heerlijk buffet, receptie, reünie, heel veel mensen met mooie verhalen en aansluitend een geweldig spetterend feest!

In het kort:

Geen feest op 11 april!

Alle kaartjes blijven geldig!

Nieuwe datum volgt!

Blijf binnen en blijf gezond!

Met sportieve volleybal groet,

Bestuur van Volleybal vereniging Dash

Het bestuur van Dash bestaat uit:

Voorzitter

Miriam Jansen
Ronald Jansen op de Haar
ronald

Algemeen/website/PR
Leo Kamphuis
leo

Contactpersoon Activiteiten

Rein Bruinsma /
Miriam Jansen

De Nevobo heeft bekend gemaakt dat alle competities van Topdivisie en lager per direct worden gestopt. Voor de Eredivisie is een alternatief play-off programma voorgesteld.
Lees hier het complete nieuwsbulletin van de Nevobo.